Meer resultaten voor bedrijfsuitje rotterdam

 
 
bedrijfsuitje rotterdam
Bedrijfsuitje Rotterdam.
Goed georganiseerd en heel leuk uitgevoerd door kleine Kobus! We vonden het super. Rotterdam de wereldberoemde havenstad. Stad van arbeiders stad van verwoesting en wederopbouw. Maar ook een romatische stad een stad waar de geschiedenis nog door de kieren van de nieuwbouw naar boven komt. Rotterdam een prachtige stad voor uw bedrijfsuitje. Zingen is leuk Theatersport Gregoriaans zingen. Restaurants Rotterdam Boek inclusief koffie met gebak lunch high tea welkomstdrankje borrel proeverij diner of buffet.
Rotterdam Uitjes Bedrijfsuitjes EvenementenBrigade.
Rotterdam is een stad met een rijke geschiedenis en staat wereldwijd bekend om haar indrukwekkende havens. Met haar moderne en bijzondere architectuur is deze Maasstad echt een inspirerend decor voor uw bedrijfsuitje. EvenementenBrigade biedt een ruime mogelijkheid voor een bedrijfsuitje in Rotterdam waarbij we gebruik maken van de vele eigenschappen van deze stad. Vaak is het centrum van de stad de uitgelezen plek om van start te gaan en van hieruit Rotterdam te ontdekken. Maar ontdek ook de Maas het karakteristieke hotel New York en Diergaarde Blijdorp.
Uitjes in Rotterdam Bedrijfsuitje Rotterdam Teamuitje Personeelsuitje Afdelingsuitje Vrijgezellenfeest Quiz Diner Dinerspel Tour.
Bekijk onze groepsuitjes voor uw personeelsuitje vrijgezellenfeest familiedag of bedrijfsuitje in Rotterdam. altijd voor de scherpste prijs! Welkom bij Specialtours Events Nederland. Wij organiseren uw bedrijfsuitje groepsuitje personeelsuitje teamuitje of vrijgezellenfeest in Nederland! De scherpste prijs tegen de hoogste kwaliteit met leuke aanbiedingen voor uw dagje uit! bel 020 770 8953. of mail ons nu! Boek op uw datum tijdstip. Wij leveren ook maatwerk. Alle prijzen inclusief btw. Al vanaf 1250 p.p. Altijd de scherpste prijs! bel 020 770 8953. of mail ons nu! Meer dan 180 activiteiten online! Boek op uw datum tijdstip.
Bedrijfsuitje Rotterdam? Vind de leukste groepsuitjes en teamuitjes Rotterdamse Uitjes.
En niet alleen als het om uitjes en bedrijfsuitjes in Rotterdam gaat. Het bruist de laatste jaren werkelijk op iedere hoek van onze stad. Beleef het ook samen met uw collegas tijdens een bedrijfsuitje in Rotterdam. Het is de stad van de moderne architectuur de grootste haven de mooiste voetbalclub en vergeet de Euromast niet! Geen woorden maar uitjes! Teambuilding in Rotterdam in de vorm van een bedrijfsuitje of groepsuitje op maat! Dus geen standaard uitjesprogramma maar teamuitjes die geheel aansluiten en passen bij uw groep. We luisteren eerst goed naar uw wensen en budget. En dan gaan we samen met u aan de slag. Zo werken we heel graag en zo waardeert u het ook al ruim 16 jaar!
Bedrijfsuitje Origineel betaalbaar Rotterdam Poolen Darts Eten.
Huistoernooi poolen in Rotterdam. Agenda Toernooien poolen Rotterdam 2015. Toernooien darten darts 2015 huistoernooi 501. Poolen en darten Rotterdam. Bedrijfsuitje Origineel en Betaalbaar. Bedrijfsuitje Rotterdam Poolen Darten Lekker Eten en Drinken. Een gaaf betaalbaar en leuk idee voor een bedrijfsuitje in Rotterdam! De combinatie van lekker eten en drinken borrelen darten en poolen in Historisch Delfshaven Rotterdam. Er zijn leuke arrangementen en mogelijkheden tussen de 4 en 150 personen waarbij zelfs een echte stadswandeling mogelijk is. Om u als organisator van een betaalbaar en origineel bedrijfsuitje een beetje op weg te helpen hierbij een aantal succesvolle arrangementen voor u op een rij.
Abel Bedrijfsuitje Rotterdam Abel.
Voor een bedrijfsuitje in de omgeving van Rotterdam bent u bij Abel. Grand Café Restaurant aan het juiste adres. Wij bieden een legio van mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje in de regio van Rotterdam tegen een zeer betaalbare prijs. Zo biedt Abel PitchPutt golf diverse wandelarrangementen workshops buiten activiteiten en nog veel meer originele activiteiten voor een spetterend bedrijfsuitje in de buurt van Rotterdam. Ook golfarrangementen themafeesten en receptiearrangementen behoren bij Abel tot de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in de regio van Rotterdam.
Bedrijfsuitje in Rotterdam Raderstoomboot De Majesteit.
Bedrijfsuitje in Rotterdam Raderstoomboot De Majesteit. Origineel bedrijfsuitje in Rotterdam. Een origineel en feestelijk bedrijfsuitje in Rotterdam. De in 1926 gebouwde majestueuze Raderstoomboot De Majesteit vormt vandaag de dag het décor voor onvergetelijke en originele bedrijfsuitjes in Rotterdam. De locatie om samen met je baas en collegas te genieten van een leuk en geslaagd bedrijfsuitje in de omgeving van de Rotterdamse Maas. Denk bijvoorbeeld aan heerlijk eten in een Koninklijke ambiance. De organisatie bemanning en keukenpersoneel leggen jou en je gasten graag in de watten.
Bedrijfsuitjes in Rotterdam Maasstadevents.nl.
De competitie tussen de dames en heren gaat altijd gepaard met vrolijke teambuilding lachsalvo's en high fives. Reserveer de Jongens tegen de Meisjes van Maasstad Events en maak van jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Rotterdam een gezellige belevenis! Het enige echte Moorddiner in Rotterdam spelen? Maasstad Events heeft het! Ook wel bekend als het moordspel of het moordspeldiner. Ik hou van Holland Quizzen en koken. De ultieme combinatie van gezelligheid meligheid en genieten van de meest heerlijke gerechten! Tijdens de Ik Hou van Holland Kook Combo van Maasstad Events maken we van jullie groepsuitje bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest een supergezellig event.
Bedrijfsuitje Rotterdam Original Tours Activities Rotterdam.
Ontdek dit met de hilarische jongens tegen de meisjes spel van Original Tours Activities Rotterdam! Lees meer offerte aanvragen. Waarom een bedrijfsuitje Rotterdam? Rotterdam biedt een breed aanbod aan bedrijfsuitjes aan in Nederland. Omdat de stad zo divers is en haar inwoners ook kan bijna iedere wens worden ingewilligd. Of u nu een relaxt bedrijfsuitje voor ogen hebt met een leuke rondvaart en een hap en stap tour langs verschillende leuke restaurants of u gaat teambuilen met een battle over het Neude of de Oude Gracht een Crazy 88 spel of een Crime Tour. Rotterdam biedt het aan. En als het te boeken is in Rotterdam bieden we het bij Original Tours ook aan.
personeelsuitje in Rotterdam.
De naam Rotterdam is afgeleid van de rivier De Rotte waar al in 1260 een dam werd gebouwd. In 1340 kreeg Rotterdam haar stadsrechten. Tegen het einde van de 17e eeuw werd Rotterdam een belangrijke havenstad vanwege haar gunstige ligging voor de zeehandel. Tegenwoordig is het havengebied naast de op twee na belangrijkste omslagplaats voor de wereldhandel ook een fantastische plek die vele mogelijkheden biedt voor uw inspirerende bedrijfsuitje personeelsuitje of teamuitje. Veelzijdig bedrijfsuitje in Rotterdam.
Originele bedrijfsuitjes in Rotterdam 1001activiteiten.nl.
Vanaf 6200 per persoon. 15 tot 100 personen. Teambuilding activiteiten Tuk Tuk rijden. Nieuw op de elektrische tour een bijzondere speurtocht maken met een Tuk Tuk door Rotterdam is buitengewoon geschikt voor menig bedrijfsuitje. Exclusief dynamisch en ontzettend leuk om te doen. In teams van 7 personen doorkruis je geluidloos het bruisende centrum met je elektrische Tuk Tuk. Hierbij probeer jij jouw speurtocht tot een goed einde te brengen door het oplossen van allerlei vraagstukken die je onderweg tegenkomt. Citygame The Target Interactieve maffiagame. Vanaf 3300 per persoon. Mogelijk in meer dan 170 steden in Nederland en België. Citygames in Nederland Misdaadspel in de stad.
Bedrijfsuitje Rotterdam Zinnige Zaken.
Wat anderen over ons zeggen. Dit is niet zomaar een Bedrijfsuitje in Rotterdam tijdens dit bedrijfsuitje gaan jullie je inzetten voor de Rotterdamse samenleving. Iets doen voor een ander samen met je collegas geeft een goed gevoel. Jullie maken op een heel simpele manier het verschil voor een groep mensen die het minder heeft getroffen dan jullie zelf. Help met je collegas bij een lunchroom waar mensen met verschillende beperkingen lichamelijk verstandelijk en psychiatrisch werken. Het doel van deze locaties is persoonlijke en sociale ontwikkeling het leren van een vak en het opdoen van werkervaring.

Contacteer ons